Hírek

Hírek

GINOP 4.1.3-19– Napelemes pályázat cégek részére

A támogatás összege: 1,5-3 millió forint.
Támogatási intenzitás: 200.000 Ft/kW (a napelemes rendszer támogatása nem haladja meg a beépített napelemek összesített névleges teljesítményére vetítetten a 200.000 Ft/kW értéket)

Tovább olvasom

A 'nagytestvér' GINOP-4.1.4-19 – Napelemes pályázat cégek részére

A Pénzügyminisztérium tegnapi sajtómeghívója alapján már beharangoztuk, hogy a ma megjelent újabb pályázat a nyári napelemes pályázat „nagytestvére” lehet és valóban erről van szó...

Tovább olvasom

MFB Energiahatékonysági hitel – Magánszemélyek részére, társasházak, lakásszövetkezetek részére

2017. április 24-én elindult a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (MFB) 115 milliárd forintos keretű országos hitelprogramja. A nulla százalékos kamattal és 10% önrésszel elérhető hitel akár 20 éves futamidőre is igényelhető.

Tovább olvasom

5 millió forintig ÁFA-visszatérítési támogatást ad az állam 2500 településen

Az ÁFA-visszatérítési támogatást vidéki építkezések költségéhez kapcsolódóan lehet igényelni 2020. január 1-től 2022. június 30-ig a Magyar Közlöny-ben megjelent módisítások alapján. A támogatás napelemes rendszerek telepítése esetén is igénybevehető.

Tovább olvasom

A közeljövő pályázatai

A Napelemfarm pályázat ugyan még jóváhagyásra vár, és valószínűleg 2020 második felében nyílhat meg leghamarabb, igen ígéretesnek tűnik. Ez egy pályázat és egy kedvező hitelprogram egyben.

Tovább olvasom